IMMORTALS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IMMORTALS

Forko

PříjemGalleryHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Say Goodbye

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Freak

Freak

Po?et p?ísp?vk? : 38

Say Goodbye Empty
PříspěvekPředmět: Say Goodbye   Say Goodbye Icon_minitimeMon Mar 30, 2009 6:18 pm

Zdravím všechny.

Je mi líto, ale dnešním dnem končím svoje adeptství v guildě.

Po týdnu (nekecam :p) přemýšlení (taky nekecam!) jsem se rozhodl odejít zpět do guildy, kde mi bylo nejlíp, a kde jsem se poprvé, před lety, cítil jako mezi svými. (Ne že by mi u Vás nebylo dobře, ale viz. níže)

Proč? Hlavně : Aktivita na foru nulová (někdo chce něco vyřešit, nebo s něčím pomoct a odpoví mu dva lidi, nejlépe po týdnu.. jedinou vyjímkou jsou přihlášky). Mapa? "Ahoj "Čus""Hj" 2 hodiny pomlka (pak přijde někdo další a to celé se neustále odkola opakuje). Chápu neaktivitu z důvodů maturity, nebo rodičů, ale alespon to forum by mohlo žít.

Dále... Jsou ty lidi které mám rád, vlastně téměř většina. Ale jsou tu lidi, které vlastně neustále buzeruju (nevim jak), podle kterých jsem nejchytřejší (mam to vrozené, nemůžu za to Very Happy ) ale vlastně jsem "jenom adept" takže do to jako ani nemam co kecat (což mi moc nesouhlasí s tim že vás tu asi buzeruju a jsem asi nejchytřejší). To ale není hlavní důvod, ale můj odchod to víceméně s(z? Smile )tvrdilo.

Rád bych s vámi zůstal v kontaktu, kdykoliv se rád účastním jakéhokoliv srazu a kdyby jste potřebovali s čímkoliv help, jsem pro Vás na ICQ.

Bylo mi ctí nosit zkratku Vaší guildy, nechť vás síla moudrost provází po cestách Temným Rájem.

Freak, Chirurg
Návrat nahoru Goto down
-Pepř-

-Pepř-

Po?et p?ísp?vk? : 120

Say Goodbye Empty
PříspěvekPředmět: Re: Say Goodbye   Say Goodbye Icon_minitimeTue Mar 31, 2009 10:57 am

Freak napsal:
Zdravím všechny.

Je mi líto, ale dnešním dnem končím svoje adeptství v guildě.

Po týdnu (nekecam :p) přemýšlení (taky nekecam!) jsem se rozhodl odejít zpět do guildy, kde mi bylo nejlíp, a kde jsem se poprvé, před lety, cítil jako mezi svými. (Ne že by mi u Vás nebylo dobře, ale viz. níže)

Proč? Hlavně : Aktivita na foru nulová (někdo chce něco vyřešit, nebo s něčím pomoct a odpoví mu dva lidi, nejlépe po týdnu.. jedinou vyjímkou jsou přihlášky). Mapa? "Ahoj "Čus""Hj" 2 hodiny pomlka (pak přijde někdo další a to celé se neustále odkola opakuje). Chápu neaktivitu z důvodů maturity, nebo rodičů, ale alespon to forum by mohlo žít.

Dále... Jsou ty lidi které mám rád, vlastně téměř většina. Ale jsou tu lidi, které vlastně neustále buzeruju (nevim jak), podle kterých jsem nejchytřejší (mam to vrozené, nemůžu za to Very Happy ) ale vlastně jsem "jenom adept" takže do to jako ani nemam co kecat (což mi moc nesouhlasí s tim že vás tu asi buzeruju a jsem asi nejchytřejší). To ale není hlavní důvod, ale můj odchod to víceméně s(z? Smile )tvrdilo.

Rád bych s vámi zůstal v kontaktu, kdykoliv se rád účastním jakéhokoliv srazu a kdyby jste potřebovali s čímkoliv help, jsem pro Vás na ICQ.

Bylo mi ctí nosit zkratku Vaší guildy, nechť vás síla moudrost provází po cestách Temným Rájem.

Freak, Chirurg

čau tak se s tebou loučím co dodat je mi to líto byl si fpohodě cip a dobrej klerik co ivm uměl i hodit a na ts slovo taky prohodit(snažil se o rap)Very Happy mno nevadí jen do jaký se vracíš guildy je to škoda já jsem si vzdycky na mapě rád pokecal aj na ts ale bohužel uo nestíhám kvůli škole ale furt není problem jit spolu zas dung jinak co se týče tvého adeptství tak si byl členem invisible asi jako jáVery Happy prostě gm co je tedka nic neřeší na stránky sere a pulka lidí v guildě jsou negramoti co neuměj čist:D:D:D
Návrat nahoru Goto down
Cava

Po?et p?ísp?vk? : 130

Say Goodbye Empty
PříspěvekPředmět: Re: Say Goodbye   Say Goodbye Icon_minitimeTue Mar 31, 2009 12:57 pm

jebat guildmista do prdele Exclamation Exclamation Exclamation jebat webmistra do riti Exclamation Exclamation Exclamation

jocolor
Návrat nahoru Goto down
Kentak

Kentak

Po?et p?ísp?vk? : 129

Say Goodbye Empty
PříspěvekPředmět: Re: Say Goodbye   Say Goodbye Icon_minitimeTue Mar 31, 2009 3:59 pm

tak pokud umite nekdo v webem taki se muzete starat Smile
Návrat nahoru Goto down
Freak

Freak

Po?et p?ísp?vk? : 38

Say Goodbye Empty
PříspěvekPředmět: Re: Say Goodbye   Say Goodbye Icon_minitimeTue Mar 31, 2009 6:28 pm

Cava napsal:
jebat guildmista do prdele Exclamation Exclamation Exclamation jebat webmistra do riti Exclamation Exclamation Exclamation

jocolor

Mmm.. proč? Smile
Návrat nahoru Goto down
-Pepř-

-Pepř-

Po?et p?ísp?vk? : 120

Say Goodbye Empty
PříspěvekPředmět: Re: Say Goodbye   Say Goodbye Icon_minitimeWed Apr 01, 2009 11:29 am

Freak napsal:
Cava napsal:

jocolor

Mmm.. proč? Smile

a mě JAKO NE JO??!!!!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Say Goodbye Empty
PříspěvekPředmět: Re: Say Goodbye   Say Goodbye Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Say Goodbye
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
IMMORTALS :: Pokec-