IMMORTALS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IMMORTALS

Forko

PříjemGalleryHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Cava-Snehurka

Goto down 
+2
Petrkov
Cava
6 posters
AutorZpráva
Cava

Po?et p?ísp?vk? : 130

Cava-Snehurka Empty
PříspěvekPředmět: Cava-Snehurka   Cava-Snehurka Icon_minitimeSun Nov 23, 2008 7:22 pm

cav
soom mato som z bratislavy mam 19rokov,postava ktorou sa sem hlasim je snehurka mag potrebne skilly max... dalej mam este wara lusaxxxa a jako klerika pucenyho.jinak ma mozno znate jako cavaliera...to je moja pk postava.
Tak presiel som par dungov par az na ty top no to snad sa zadari teraz uvidime...na dp hram 5roku asi cca.
Jako bol som v guilda rod tam to zacalo upadat som odisiel a pred par tyzdnami som sa siel za kamosom do uni ale tak chyby robi kazdy ... inak no co odomna moze guilda ocakavat no ze ked mam cas urco dung podem za nejaku postavicku najradsej maga no ale nejsom clovek co ked nemoze postavu co ce nejde vobec... ale tak chci sa to poradne naucit za maga vy ste poradna guilda tak nejak by sme si mohli navzajom pomoct aby sme z toho seci profitovali...
ja ocakavam od guildy asi to no ze parta v poho ludi no:-
Mozem hravat vzdy tak od dvanastej do neskorych vecernych hodin a nekedy patok aj rano ked nemam brigadu inak vikendy ked som doma v poho tiez... Mam ts aj automapu a neviem jake ine programky mate namysli ale asi nemam.-).Takze poznam tu par ludi mozno par pozna mna tak budem rad ked ma otestujete:-).pravidla no s tu pk guildou to berete smertelne vazne?.-)
cav cav:-)
Návrat nahoru Goto down
Petrkov

Po?et p?ísp?vk? : 67

Cava-Snehurka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cava-Snehurka   Cava-Snehurka Icon_minitimeSun Nov 23, 2008 7:44 pm

Jsem pro přijetí. Znám ho velmi dlouho a je to v pohodě chalan
Návrat nahoru Goto down
Kentak

Kentak

Po?et p?ísp?vk? : 129

Cava-Snehurka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cava-Snehurka   Cava-Snehurka Icon_minitimeSun Nov 23, 2008 11:45 pm

Napodobne Smile
Návrat nahoru Goto down
Marius
Admin
Marius

Po?et p?ísp?vk? : 68

Cava-Snehurka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cava-Snehurka   Cava-Snehurka Icon_minitimeMon Nov 24, 2008 12:04 am

Takže upravil sem pravidla , co se týče PK postav..Takže až budeš mít chvilku , písni mi na ICQ.Jinak přihláška vcelku dobrá , já jsem PRO test.Ovšem pokud mi nenapíšeš a nehodíme řeč , budeš mít smůlu Smile A nemusí to bejt pokec zrovna jen se mnou , třeba je tu i víc lidí , kteří by něco chtěli vědět.Samozřejmě to nemusíš hlásit zde na foru Smile
Návrat nahoru Goto down
http://immortality.own.cz
Yenifer

Po?et p?ísp?vk? : 27

Cava-Snehurka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cava-Snehurka   Cava-Snehurka Icon_minitimeMon Nov 24, 2008 12:22 am

Až na tu Pk postavu, nemám nic proti...i když zrovna Pk nemám opravdu hodně rád Mad
Návrat nahoru Goto down
Marius
Admin
Marius

Cava-Snehurka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cava-Snehurka   Cava-Snehurka Icon_minitimeMon Nov 24, 2008 2:35 pm

Dobře , chtěl bych prohlásit , že Snehurka přijímacím pohovorem prošel , jsem tedy už rozhodnutý PRO test..Jestli máte někdo nějaké připomínky , pište je sem. Jestli chcete vědět , na čem pohovor závisel , pište mi na ICQ.
Návrat nahoru Goto down
Tinky

Po?et p?ísp?vk? : 6

Cava-Snehurka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cava-Snehurka   Cava-Snehurka Icon_minitimeMon Nov 24, 2008 7:49 pm

CO mám napsat ? proti aby nebylo samé pro ? :p Taky su pro mag se hodí ale sem tam pudu mága i já ale ! Smile
Návrat nahoru Goto down
Cava

Po?et p?ísp?vk? : 130

Cava-Snehurka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cava-Snehurka   Cava-Snehurka Icon_minitimeTue Nov 25, 2008 10:58 am

dik za doveru budem sa snazit ju nesklamat Exclamation Smile
Návrat nahoru Goto down
Marius
Admin
Marius

Cava-Snehurka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cava-Snehurka   Cava-Snehurka Icon_minitimeTue Nov 25, 2008 6:46 pm

OK , rada vyšších oddaných se rozhodla PRO ozkoušeni - LOCK
Návrat nahoru Goto down
Kentak

Kentak

Po?et p?ísp?vk? : 129

Cava-Snehurka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cava-Snehurka   Cava-Snehurka Icon_minitimeThu Nov 27, 2008 8:54 am

Ja si myslim ze zatim plni nase ocekavani budis prijat za otroka !
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Cava-Snehurka Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cava-Snehurka   Cava-Snehurka Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Cava-Snehurka
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
IMMORTALS :: Přihlášky-
Přejdi na: