Zdravím vás.
Pojedu od bodu k bodu jak to máte v ukázce.
1.Jmenuji se Vít jsem z Třince nedaleko Frýdku-Místku a ten nedaleko Ostravy. Rád hraju Squash, Ultimu (nečekané že ?), WOW. Posloucham DNB protože DNB je nej hlavně Pendulum a prodigy.
2.Do guildy se hlásím s postavou Radys(warrior, udatný bojovník a dmger proti zlu) jeho skilly jsou MF max, SW max, Anatomy max, Heal max, Hiding max, Fencing 89 (nechce se trénit, zabírá moc času) Tact max, Par max. Poté mám Andre Van Duka(clerik, mocný IVMkař akorát to IVM vždy letí a nějak nedoletí) jeho skilly MGR max, heal max, anatomy 90, hiding max, mf max. To je así vše k mým postavám mám ešte mocněho krafta Hulka který ma mining 70 a je linej jak víte co
. Jinak sem před 3 týdny rozdával majetek takže s mojim equipem nečekejte zázraky jinak hratelný je teď asi jenom warrior dokuď nebude ňáký spotřebák.
3.Jiné modré ani červené postavy nemám.
4.Jak jsem psal v bodu 3 nemám.
5.Byl jsem v guildě EoL (před dávnými časy odešel sem, protože se guilda začala rozpadat a upadat do temnoty). A v guildě CoNT kde jsem moc nepobyl (vyhodili mně protože jak mně pán všemocný Hiki začal dost velmi ehm sra* tak sem se naštval a ukradl mu pár vzacných předmětu zač mě nechal smazat, ale mně to neodradilo a hraju dál. Mněl sem přihlášku v guildě Legie a Amonthie, v legii mi to zamítli kvuli maximální aktivitě
, a v amonthii no znáte ji přece eště když je tam váš bratránek to nedělá dobrotu.
6.Na DP hraju asi 2,5 roku. Hraju tam protože mně to baví mám tam přátelé a server mi vyhovuje. A nemam nepřatele doufam.
7.Takže dungy jsou následovné:COve, Hytloth, Ts, Cyclopy, CV, Ice, Deceit, Wrong, Yomotsu, Pride (odpočívadlo), Desp 1+2, Shame, Destard, kousek Sorcru a to je asi vše prakticky všechny krome Fire, Fanaticu, Drowu, a těch sorcru a pridu no :p.
8.Prakticky hraji hlavně o víkendech (někdy ale mam turnaje to mně není celý vikend) a o pracovních dnech je to chabe mám treningy školu no znáte to ne ?
9.Mám prakticky vše a co nemám neni problém stáhnout.
10.Guildě budu prospěšný pomocí v nouzi, o DMG v Dungu a IVMKAMA, prostě vším co bude třeba ne ? To je jasné.
11.Budou mi pomáhat v nesnázích vezmou mně semtam na dung a tak dále a dále.
12.Ano pravidla sem si přečetl a souhlsím s nimi, vše mi vyhovuje nic bych neměnil prostě já jsem nenáročný.
13.253 878 780
díky za váš čas doufám že tato přihláška stojií aspoň za přečtení Lovu ZDAR!