IMMORTALS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IMMORTALS

Forko

PříjemGalleryHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Radys-přihláška

Goto down 
+3
song
-Pepř-
Andre
7 posters
AutorZpráva
Andre

Po?et p?ísp?vk? : 22

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeFri Jan 02, 2009 8:46 pm

Zdravím vás.

Pojedu od bodu k bodu jak to máte v ukázce.
1.Jmenuji se Vít jsem z Třince nedaleko Frýdku-Místku a ten nedaleko Ostravy. Rád hraju Squash, Ultimu (nečekané že ?), WOW. Posloucham DNB protože DNB je nej hlavně Pendulum a prodigy.

2.Do guildy se hlásím s postavou Radys(warrior, udatný bojovník a dmger proti zlu) jeho skilly jsou MF max, SW max, Anatomy max, Heal max, Hiding max, Fencing 89 (nechce se trénit, zabírá moc času) Tact max, Par max. Poté mám Andre Van Duka(clerik, mocný IVMkař akorát to IVM vždy letí a nějak nedoletí) jeho skilly MGR max, heal max, anatomy 90, hiding max, mf max. To je así vše k mým postavám mám ešte mocněho krafta Hulka který ma mining 70 a je linej jak víte co Smile. Jinak sem před 3 týdny rozdával majetek takže s mojim equipem nečekejte zázraky jinak hratelný je teď asi jenom warrior dokuď nebude ňáký spotřebák.

3.Jiné modré ani červené postavy nemám.

4.Jak jsem psal v bodu 3 nemám.

5.Byl jsem v guildě EoL (před dávnými časy odešel sem, protože se guilda začala rozpadat a upadat do temnoty). A v guildě CoNT kde jsem moc nepobyl (vyhodili mně protože jak mně pán všemocný Hiki začal dost velmi ehm sra* tak sem se naštval a ukradl mu pár vzacných předmětu zač mě nechal smazat, ale mně to neodradilo a hraju dál. Mněl sem přihlášku v guildě Legie a Amonthie, v legii mi to zamítli kvuli maximální aktivitě Very Happy, a v amonthii no znáte ji přece eště když je tam váš bratránek to nedělá dobrotu.

6.Na DP hraju asi 2,5 roku. Hraju tam protože mně to baví mám tam přátelé a server mi vyhovuje. A nemam nepřatele doufam.

7.Takže dungy jsou následovné:COve, Hytloth, Ts, Cyclopy, CV, Ice, Deceit, Wrong, Yomotsu, Pride (odpočívadlo), Desp 1+2, Shame, Destard, kousek Sorcru a to je asi vše prakticky všechny krome Fire, Fanaticu, Drowu, a těch sorcru a pridu no :p.

8.Prakticky hraji hlavně o víkendech (někdy ale mam turnaje to mně není celý vikend) a o pracovních dnech je to chabe mám treningy školu no znáte to ne ? Smile

9.Mám prakticky vše a co nemám neni problém stáhnout.

10.Guildě budu prospěšný pomocí v nouzi, o DMG v Dungu a IVMKAMA, prostě vším co bude třeba ne ? To je jasné.

11.Budou mi pomáhat v nesnázích vezmou mně semtam na dung a tak dále a dále.

12.Ano pravidla sem si přečetl a souhlsím s nimi, vše mi vyhovuje nic bych neměnil prostě já jsem nenáročný.

13.253 878 780 Smile díky za váš čas doufám že tato přihláška stojií aspoň za přečtení Lovu ZDAR!
Návrat nahoru Goto down
-Pepř-

-Pepř-

Po?et p?ísp?vk? : 120

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeFri Jan 02, 2009 8:52 pm

nečetl sem přihlášku ale kolik ti je jaký si prošel dungy jak často hraješ jakej máš net mluvíš na ts jak holka jakej bereš do dungu equip?
Návrat nahoru Goto down
Andre

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeFri Jan 02, 2009 9:01 pm

Takže čau gara. Škoda že jsi tu přihlášku nečetl dal sem si s ní práci ale vybrečím se doma v koutku. K tvým dotazům.
Je mi 15 let prošel sem: Cove, hytl, ice, dec, Ts, cyclopy, cv, yomotsu, pride (odpočívadlo), desp 1+2, sorcry kousek. Hraju 2,5 roku. Net mám od sousedů na černo. Ts jako holka je jasné do dungu ekvip no vzhledem tomu že jsem rozdával ekvip tak toho moc nemam ale vždy všude ten nejlepší.
Návrat nahoru Goto down
song

song

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeFri Jan 02, 2009 9:11 pm

s prihlaskou si u mna zabodoval. prodigy, pendulum a bratranec lol!
aky mas inak vztah k nadavaniu a vulgarizmom?
Návrat nahoru Goto down
Cava

Po?et p?ísp?vk? : 130

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeFri Jan 02, 2009 9:15 pm

to s tim kradnutim se mi vubec nelibi tongue
Návrat nahoru Goto down
Andre

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeFri Jan 02, 2009 9:23 pm

Čuste all Smile zabodoval ? Very Happy jo a proč ? Smile Muj názor k nadáváni a vulgárné mluvě Very Happy mluvím trošku vznešeně je takový že prostě když si to člověk zaslouží má to mít ale chovám respekt ke starším a nenadávám zbytečně třeba kdysž mně sjedou PK (když).

Jo cava mně se to taky nelíbí ale už to dávno pominulo (dávno) Smile.
Návrat nahoru Goto down
Cava

Po?et p?ísp?vk? : 130

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeFri Jan 02, 2009 9:46 pm

to doufam Smile uvidime co predvedes v dungu
Návrat nahoru Goto down
Andre

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeFri Jan 02, 2009 10:03 pm

Co vyvedu je přesnější... Dík Smile
Návrat nahoru Goto down
Dark Angel I

Dark Angel I

Po?et p?ísp?vk? : 57

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeSat Jan 03, 2009 12:09 am

Ahoj,no přihláška good,jinak si tě vyzkoušíme v Dungu a uvidíme jestli to IVMKO doletí lol!
Návrat nahoru Goto down
Andre

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeSat Jan 03, 2009 12:23 am

čus Ok .) pokud budou spotřebáky no problem. Ale nesázej na to že doletí.
Návrat nahoru Goto down
Marius
Admin
Marius

Po?et p?ísp?vk? : 68

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeSat Jan 03, 2009 11:09 am

Nemám nic proti Smile
Návrat nahoru Goto down
http://immortality.own.cz
Andre

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeSat Jan 03, 2009 11:16 am

Ani nic PRO ? Smile
Návrat nahoru Goto down
Andre

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeSat Jan 03, 2009 2:16 pm

Jeden člověk chtěl abych to sem napsal tak to sem píšu. Moje minulost je minulost Greenhorna už sem se o tom zmínil v přihlášce u amonthie. Na tuto minulost sem chtěl zapomenout. Doufam že tady na to zapomeneme a ukážu vám že lidi se mění.
Návrat nahoru Goto down
song

song

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeSat Jan 03, 2009 3:00 pm

vyzadovat som to nevyzadoval. nechal som to na teba. ale som rad ze si to napisal
Návrat nahoru Goto down
Kentak

Kentak

Po?et p?ísp?vk? : 129

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeSat Jan 03, 2009 3:11 pm

Andre napsal:

Jinak sem před 3 týdny rozdával majetek takže s mojim equipem nečekejte zázraky jinak hratelný je teď asi jenom warrior dokuď nebude ňáký spotřebák.
!

Proc si rozdaval majetek ? Kdys uz tak si ho mohl rozdat nasi guilde a ja bych si to pak mozna s tebou i rozdal za nejakou sochu Very Happy ne kecam:)
Prihlaska super uvidime jak si povedes dal.
Návrat nahoru Goto down
Andre

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitimeSat Jan 03, 2009 3:23 pm

Ok ok ja nemám co skrývat Smile takže. Jinak ahoj Kentaku majetek sem rozdával protože to byl na mě takový nával a myslel sem že s UO skončím. Proč sem ho nerozdal guildě ? Jo hold v tu chvíli tě to nenapadne Sad. Dik za vyjádření.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Radys-přihláška Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radys-přihláška   Radys-přihláška Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Radys-přihláška
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
IMMORTALS :: Přihlášky-
Přejdi na: