IMMORTALS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

IMMORTALS

Forko

PříjemGalleryHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Tak už zase končim :))

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Alteriol de Mora

Po?et p?ísp?vk? : 7

Tak už zase končim :)) Empty
PříspěvekPředmět: Tak už zase končim :))   Tak už zase končim :)) Icon_minitimeWed Jan 07, 2009 7:33 pm

Zase končim s UO a doufám, že se už nenechám zlákat Smile
Uo akorát žere čas, závislost je vysoká a člověk je u toho akorát furt najebanej, takže na to fakt seru :p Radim vám dobře, vyserte se na to taky Smile
Jinak GL Immortals, jste týpci :p
Návrat nahoru Goto down
Kentak

Kentak

Po?et p?ísp?vk? : 129

PříspěvekPředmět: Re: Tak už zase končim :))   Tak už zase končim :)) Icon_minitimeWed Jan 07, 2009 8:19 pm

Chapu ale musis to hrat s rozumem Smile a nedavat prenost UO pred realem Smile btw accounty si nam nechal v guilde doufam Smile
Návrat nahoru Goto down
Alteriol de Mora

PříspěvekPředmět: Re: Tak už zase končim :))   Tak už zase končim :)) Icon_minitimeWed Jan 07, 2009 11:22 pm

Když už pařit, tak pořádně, tzv. buď hrát nebudu, nebo budu hrát pořád :p
Rozhodl jsem se pro první možnost, poslední dobou jsem na šetko sral, ven jsem nechodil... Prostě na to peču cheers
Jinak accy má dracula samozřejmě, ten měl dycky šetky moje accy :p
Návrat nahoru Goto down
-Pepř-

-Pepř-

Po?et p?ísp?vk? : 120

PříspěvekPředmět: Re: Tak už zase končim :))   Tak už zase končim :)) Icon_minitimeThu Jan 08, 2009 1:42 pm

kecáš lol! lol! lol! já jsem skončil už asi 7x:D
Návrat nahoru Goto down
-Pepř-

-Pepř-

Po?et p?ísp?vk? : 120

PříspěvekPředmět: Re: Tak už zase končim :))   Tak už zase končim :)) Icon_minitimeThu Jan 08, 2009 3:11 pm

Alteriol de Mora napsal:
Když už pařit, tak pořádně, tzv. buď hrát nebudu, nebo budu hrát pořád :p
Rozhodl jsem se pro první možnost, poslední dobou jsem na šetko sral, ven jsem nechodil... Prostě na to peču cheers
Jinak accy má dracula samozřejmě, ten měl dycky šetky moje accy :p

to nám určitě chtěl říct že když někdo bude potřebovat hrát klerdu tak nám ho dracula ráád pujči ne?Very Happy:D lol!
Návrat nahoru Goto down
Alteriol de Mora

PříspěvekPředmět: Re: Tak už zase končim :))   Tak už zase končim :)) Icon_minitimeFri Jan 09, 2009 12:14 am

teďka končim fakt definitivně, možná se někdy vrátim (chci si to vyzkoušet za negra) ale toť vše. Uo mě pěkně nasrala, přestal jsem chodit do posilky a shodil jsem kilo tvrdě vymakaný váhy :p
jinak s tim clerdou, to je věc draculy :p
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Tak už zase končim :))   Tak už zase končim :)) Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Tak už zase končim :))
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
IMMORTALS :: Pokec-
Přejdi na: